Thursday, June 18, 2009

Semalam

huh...
semalam pas aku balik keje saje aku lepak kat stall burger mmber aku (name die rauf), lepak punye lepak, sambil2 aku oder burger daging special satu kan, kat stall ade popo, dini gn wan...kiteorang lepak2 borak2 crita2 pasal kereta...maklum la aku baru men kereta xtau sgt...ekekekeke...so aku layan jer...hehehehe...dan semalam gak rauf bersama kereta iswara SE dan satria dini test...waw mmg xkusangka mmg power kereta rauf...pickup jer da pegi lagi kan top dye...hahahaha...kecut gak perut aku duk kat dalam 2...hahahaha...giler la lu orang...bawak laju2 nk g mana...aduiiii...tp semalam mmg enjoy ar...aku balik dalam kul 1pg...hahaha...pg da nk g keje...hahaha...so aku ilek2 jer ar...peace no war...
:D

Related Posts

Semalam
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.