Sunday, August 30, 2009

Boring Tahap Gaban da nie

huh...boring gile da nie...xtau da nk buat ape...duk melayan youtube, game kat facebook, duk layan myspace, duk layan lagu, mcm2 la...aduiii...boring tetap boring gak...ape yang xboring nie ek...huhuhuhuhu...tensen gak kalau pikirkan...

mlm td cerita nya aku g danga bay jb, mmber aku kecik sibuk nk beli bag laptop yang sandang belakang 2...mcm kat kota xde jer jual... nk beli kat tempat branded2...ape da...kat kipmart bersepah2...dye leh ckp xde...huh...xper la bukan duit aku pun...duit dye...ekekeke...yang penting mlm td mcm2 la lawak orang ramai yang aku jumpe kat danga bay...mcm2 ragam ade...maklum la kat dangan bay ade bazar yang menempatkan gerai2 menjual pakaian, kuih2, dan sebagainye...banyak gak la yang da start berniaga...tp mcm biase la...mlm minggu ade roadblok kat dlm danga bay 2...hahaha...layan kan aje...

sesudah kecik berpuas ati dengan hasil dye mencari beg tue...aku ape lagi...sound tepet ar kat kecik...ai jauh2 nie dtg xbelanje minum ker???hhahahahaha...dye dgn sinis menjawab..."ala stakat minum ape ade hal"...aku pun ape lagi la bedal la kopi o ais satu...gila 2 balik da kul bape...gn aku keje ari nie...hahahaha...layan kan jer...kawan2 nyer pasal kan...
:)

so ingat la...kawan tuk menyusahkan kawan dan menggunakan kawan mmg ramai...tp nk mencari kawan yang betul boleh membantu kite di masa senang dan susah, boleh mendengar malasah dan boleh bergurau samada lembut atau kasar sukar untuk dicari...

sekian terima kasih...ekekekekekkeke

calo....

Related Posts

Boring Tahap Gaban da nie
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.