Thursday, August 27, 2009

Internet OH Internet.....

huh....posting aku kali nie adalah luahan hati dan perasaan nie...ekekeke...xde ar pasal cinta pun just pasal talian internet jer nie...begitu gah di dalam televisyen, radio, dan berbagai2 lagi promosi dilakukan oleh pengeluar dan pembekal talian internet kat malaysia nie...salah satu dari padanye adalah TELEKOM MALAYSIA BHD...TM punya promosi mmg gempak...mcm2 promosi dilakukan untuk lakukan dyeorang punye perkhidmatan...tp bile kite sebagai pengguna menggunakan perkhidmatan yang disediakan dan pengguna itu sendiri membayar bil internet setiap bulan, tetapi hasilnye kurang memuaskan...bukan kurang lagi kawan2 tp mengecewakan la...kat modem tulis 1M...tp ade time jer internet laju...time yng selebihnye sume slow gile...ape punyer servis la yang dyeorang sediakan...kite sebagai pengguna bayar ape yang kite gunakan...mcm nie sape nk tanggung kerugian...kadang2 aku tension gn keadaan internet yang terlalu mundur di tanah air aku sendiri...aku mmg betul2 xpuas ati...promosi bukan main hebat...tp servis hampeh...bek ttp jer syarikat kalau xleh nk puaskan hati pelanggan...bile buat aduan jer mmg bertaun ar nk dtg...kalau dtg pun dye akan ckp "TM punye line xde masalah, nie masalah akauan"...ape kene mengena akauan lak dlm hal nie...internet slow bukan sebab akaun...internet slow sebab keupayaan TM untuk buat jaringan masih lom hebat...

hahahahaha....

kuang kuang kuang kuang....

Related Posts

Internet OH Internet.....
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.