Wednesday, February 17, 2010

15 Februari 2010

salam semua...

Lame betul aku tak update blog aku kan. bz sikit la, cuti raye cina aku pulang ke kampung semua pakcik2 n makcik2 serta sepupu2 aku pulang ke pangkal jalan. ape boleh buat. sebenarnyer ade kenduri akikah, sembelih lembu tue.

15 Feb 2010 adalah hari kejadian, kat kebun kelapa sawit kg bentong kluang, seekot lembu selamat di akikah kan kepada 7 bahagian (tak payah la aku sebut name2 nyer). hihihi, mlm tue panggil semua jiran2 yang ade kat taman untuk kenduri la. makan2.

sunnah masak daging akikah tue manis. jgn la manis sgt. mmg syok ar...dah lame xdpt berkumpul gn sepupu2. kire ok la. hahaha

Related Posts

15 Februari 2010
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.