Monday, February 22, 2010

Alasan Fergie Man U Kalah

Assalamualaikum.

Inilah dye Sir Alex Fegerson jurulatih Manchester United yang telah kalah dalam EPL baru2 ini dengan Everton 3-1. Semua alasan Fergie, dah kalau tue buat cara kalah la, ada je alasan dye bagi kat wartawan semua.

ulasan Fergie, "Kami meninggalkan sesuatu di Milan dan sudah tentu ia adalah kepenatan yang mana kami bermain dalam Liga Juara-Juara dan seperti yang dijangkakan Manchester United bertindak balas kepada perlawanan tersebut"




itu la Fergeson ada je alasan. hahahaha...

best MU kalah. sukanya. hahahaha...padan muka

4 comments

tatau nak padan muka sapa...
saya manusia tak suka bolasepak...

Die hard Fan MU ke ni?...hmmm...samalah ngan bujang akak kat rumah ni...berebut2 dengan akak nak tgk bola...

sgt suke tgk dowg KO! xD

erm biasa la.. klh penuh hormat..