Sunday, February 21, 2010

Boleh percaya ke nie???


RM3,300 SEBULAN TANPA MODAL !

Sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknya anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini,
ya...,mudah saja,klik-klik iklan tak sampai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..

Katakan anda menaja 10 orang di level 1,
kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level,
tahu tak ? anda akan perolehi RM11, jika sehari mereka klik untuk 1 iklan,
kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110
jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..
banyak tu ..

Anda tak nak ke?
Marilah lah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal
cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free takkan tak boleh ajak..kawan…
untuk maklumat anda,keahlian catcheye telah mencecah lebih dari 38342 orang sekarang..
jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan..

Cara nak register:

1.klik link yg kt bwh skali...

2.klik join catcheye now

3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)

4.Isi jawapan: soalan 1 jawapan A (atas sekali), soalan 2 jawapan B (yang tengah), soalan 3 jawapan A (atas sekali). p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)

5.klik agree and proceed..Ok siap kemudian apa perlu buat? 1.klik sign in

6.lepas sign in klik reward panel .Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.

7.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.

8.postkan risalah saya ni dalam Facebook/myspace/frienster atau emailkan kepada kawan2.

9.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1. Percayalah! Sebab benda ni 100% percuma REZEKI TUHAN YANG BAGI..TAKPA,KITE KENA USAHA JUGAK KAN?? TUNGGU APE LAGI?? J0MLA J0IN... just copy paste the URL below:

http://www.catcheye.com.my/?r=46892

Related Posts

Boleh percaya ke nie???
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

5 comments

Tulis comments
avatar
Anonymous
February 21, 2010 at 2:19 PM

xleyh klik url tu

Reply
avatar
February 21, 2010 at 2:23 PM

kalau xbloh klik copy paste jer...

Reply
avatar
Anonymous
February 22, 2010 at 1:26 PM

pernah dapat payment ke? saya ada search psl ni di google..ada yg ckp scam aje..tk tau la betul ke tak citer tu..

Reply
avatar
February 23, 2010 at 9:52 AM

betul ke? huhuhu...orang kita ni..kalau bab dapat duit free...laju jerkkk

Reply