Wednesday, February 17, 2010

Earning kat Nuffnang Aku Semakin Bertambah

Salam...

hehehehe...aku nk kongsi sikit la pasal nuffnang nie. mmg best wo...aku baru jer join xde ar lame sgt or pro mcm blogger2 yang handal2 kat luar sane...tapi dpt la juga sikit sen tukan...

klik untuk tumbesaran.

xbanyak pon baru RM3.75sen jer..boleh la buat beli jajan cikedis nanti..ekekeke...



Related Posts

Earning kat Nuffnang Aku Semakin Bertambah
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

6 comments

Tulis comments
avatar
JAI
February 19, 2010 at 11:57 AM

wah..hebat..updated blogger terhebat

Reply
avatar
February 19, 2010 at 11:59 AM

ish byk jajan leh bli ni bro..

Reply
avatar
February 19, 2010 at 1:01 PM

xpew...usaha tangga kejayaan.... usaha lagi utk jadik RM375...

Reply
avatar
February 20, 2010 at 10:36 AM

aku ni..dah 5 bulan baru 1.50 rilek lagi. sekarang baru ade rase gelabah sikit ah haha

Reply
avatar
February 23, 2010 at 2:35 PM

Salam ziarah... Along, dah hebat tu dapat RM3.75. Kak Dilla dah mencecah RM41.50.tak sabar nak tunggu RM51..klu keluarkan -RM1, dapatlah bersih RM50. Tak sabar nak tunggu cash ni. Biarlah lambat asalkan selamat. Hik3.

Reply