Wednesday, March 10, 2010

I'm Going To The Gatsby Deodorant Street Fair



yahooooo....

9 March 2010, Pihak Nuffnang telah menghantar satu email yang bertulis lebih kurang mcm nie la." anda terpilih untuk menyertai projek 400..." rahsia kerajaan nie..xbleh cite lebih2 nanti kene hukum pancong. hihihi...khusus untuk blogger yang berdaftar dan terpilih dari Nuffnang. untuk itu aku terus ape lagi terus balas email la untuk join event Gatsby Deodorant Street Fair ni.
Hadiah-haidah yang disediakan cukup lumayan tue...Antara hadiah-haidah yang boleh dimenangi antaranya adalah barang-barang elektronik, telefon bimbit, komputer dan vaucher bernilai RM15,000!!!banyak tueee...

Lepas tue ade event lagi, ada pelbagai gerai permainan yang sure best seperti bergusti sumo dalam besg udara bersama-sama peserta dan membaling getah. Setiap permainan yang disertai akan mendapat mata ganjaran dan untuk menebus mata ganjaran dengan barangan menarik dari Gatsby.

Kepada mereka-mereka yang nak datang ke event Gatsby Deodorant Street Fair nie datang jer reramai, kasi pecah TimeSquare tue...hihihihi...kat sini ade di sediakan peta untuk ke tempat kejadian

klik kat gambar untuk tumbesaran


Ok untuk mendapatkan maklumat dengan lebih lanjut dan terperinci boleh la melayari laman web ini
http://www.gatsby.com.my/streetfair

Mesti best event nie kan...aku langsung xpenah terlibat dengan event2 mcm nie...so rasa teruja tue mesti adakan...tak tau la ape akan jadi nanti...

so jumpa anda di sana di sana di sana...

Related Posts

I'm Going To The Gatsby Deodorant Street Fair
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

3 comments

Tulis comments
avatar
Anonymous
December 5, 2012 at 2:26 PM

[url=http://directlenderloansonlinedirectly.com/#feael]payday loans online[/url] - payday loans online , http://directlenderloansonlinedirectly.com/#dwsfx direct lender payday loans

Reply
avatar
Anonymous
December 9, 2012 at 4:48 AM

[url=http://cialisdirectly.com/#cnziw]buy cheap cialis[/url] - buy cheap cialis , http://cialisdirectly.com/#marnf cialis 60 mg

Reply
avatar
Anonymous
January 29, 2013 at 5:52 PM

[url=http://directlenderloansherenow.com/#bzhnb]direct lender payday loans[/url] - payday loans online , http://directlenderloansherenow.com/#lzapb payday loans online

Reply