Wednesday, March 10, 2010

Model Terbaru Proton "PROTON EMAS"

Asslamualaikum...
huh. Hampir 3 minggu tak update blog. Sungguh mengecewakan, ini disebabkan aku dah terlalu taksub bermain game menyebabkan aku leka untuk update blog PeNgembara. Insyaallah mulai hari ini aku akan terus berjuang dalam pe
nulisan blog (sebenarnya aku bukan pandai sangat pun berblog ni).


Cerita pada kali ini aku nak cerita sikit pasal Proton Emas salah satu model kereta terbaru dari Proton Edar. Gempak wei...cantik pun cantik gak nie. harga aku tak tau lak berapa. Tunggu jer la bile da launching kat Malaysia. Baru lepas launching kat Geneva nie..nengok la Gambar2 model Proton Emas nie...




Related Posts

Model Terbaru Proton "PROTON EMAS"
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

3 comments

Tulis comments
avatar
March 10, 2010 at 1:27 PM

gile semattt... terbaik dari proton!

Reply
avatar
March 14, 2010 at 12:45 AM

wah comelnyer kereta neh.smart seyh..:)

Reply