Sunday, April 25, 2010

+ Rakaman Lagu Eksperimen Bersama The SevenFiveZero +

23 April 2010 bertempat di Studio Hard Sound, Taman U, Skudai Johor Darul Ta'zim...
Lagu ala-ala metal core telah aku dan ahli-ahli The SevenFiveZeroo telah merakamkan 2 buah lagu eksperimen metal core.Agak puas ati dengan rakaman tersebut tp sound mcm biasa la, live record je. nak buat track by track xmampu lagi mahal tue.di ade beberape gambar yang diambil untuk tatapan semua.peace no war

aki si pengetuk drum
zely si pemain guitar

yg baju merah jer anuar si pemain gitar (yg pompuan jgn usik bini orang tue)
daus a.k.a vokalist

ha ni aku...main bass jer...

Related Posts

+ Rakaman Lagu Eksperimen Bersama The SevenFiveZero +
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

6 comments

Tulis comments
avatar
aMm
April 25, 2010 at 12:10 PM

bro..lagu satu??
haha

jom tengok cmner ko ley tingkatkan trafik blog..

http://storyaboutmuhaimin.blogspot.com/2010/04/percuma-tingkatkan-trafik-blog-anda.html

Reply
avatar
April 25, 2010 at 3:02 PM

anda musician ke ncik? saya support musician malaysia!! go malaysia go!!
*terlebih patriotik*

Reply
avatar
April 25, 2010 at 4:03 PM

elOw bro..lm dah gua tak lepak jaming nie..las skli ms zmn blja..rindu seyh...;)

hebat gak dah buat record..cayalar..

Reply
avatar
April 25, 2010 at 4:38 PM

record live verison....tu pun 2 3 kali repeat...hihihi...
maklum la ade jer yg xkene nie...hahaha

Reply
avatar
April 25, 2010 at 5:30 PM

nice...
dah baper lagu u guys record???

Reply
avatar
April 26, 2010 at 1:12 AM

adk sy tau gak men gitar..
de band sdri..bese2 jer
t'ign nk bljr men gitar..best ooo

Reply