Monday, April 26, 2010

Saingan EPL Semakin Rancak

mlm td pasukan feveret aku telah menang besar dan kembali mendahului kembali tangga teratas EPL. Syabas Chelsea.
Chelsea telah membelasah Stoke City 7-0, penyerang Ivory Cost Kalou telah menjaringkan hat-trik untuk memberikan Chelsea 3 mata penuh dan seterusnya mendahului EPL. Man U turun ke tangga ke-2 kembali. best2


klik gambar untuk tumbesaran

Related Posts

Saingan EPL Semakin Rancak
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

9 comments

Tulis comments
avatar
April 26, 2010 at 2:29 PM

aku takde pasukan pilihan

Reply
avatar
April 26, 2010 at 6:33 PM

pasukan pilihan aku tak konsisten kali nih

Reply
avatar
April 26, 2010 at 10:18 PM

huhu...dah sampai masa untuk MU menyerah da tuh. :)

Reply
avatar
April 26, 2010 at 11:28 PM

chelsea akan juara. konsisten je tu....

Reply
avatar
April 27, 2010 at 1:50 AM

dan sy bknlah peminat bola.muahaha...

Reply
avatar
April 27, 2010 at 11:54 AM

glory glory blah!
chelsea chelsea yay!

Reply
avatar
April 27, 2010 at 12:22 PM

glory glory man united. MU tetap di hati <333

Reply
avatar
April 27, 2010 at 10:09 PM

Glory Chelsea... Saya sokong Chelsea.. Ni tahun MU akan kempunan league title..heheh

Reply