Thursday, June 24, 2010

Cabaran Bukit Broga, Semenyih, Selangor

Seawal jam 3.00 pagi seramai 9 orang manusia telah bergerak menuju ke destinasi Bukit Broga, Semenyih, Selangor.
Perhentian pertama di Petronas Semenyih iaitu pusat berkumpul tuk semua yang mengikuti Cabaran Bukit Broga.Perjalan yang boleh di katakan mencabar. Alhamdulillah pertama kali aku bersolat subuh di puncak ke dua Bukit Broga. Lega rasanya jiwa, setelah dapat melihat kebesaran ALLAH S.W.T.

Tak tahu nak tulis ape lagi just nengok jer la gambar-gambar yang telah di snap oleh team Photo Forensic ini.

Related Posts

Cabaran Bukit Broga, Semenyih, Selangor
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

2 comments

Tulis comments
avatar
June 27, 2010 at 7:32 PM

bukit broga dkt dgn rumah, tapi tak pernah sampai lagi...teringin jugak nk tengok.

Reply
avatar
July 7, 2010 at 9:46 AM

cantiknyer... hope 1 day nnt dpt g sana tgk matahari terbit :)

Reply