Thursday, April 7, 2011

Aku Gemok

Assalamualaikum semua, dah lama rasanya tak update blog aku ni. Kerja yang banyak membutuhkan waktu untuk aku lebih kerap mengupdate blog yang sangat aku rindui ni. Untuk makluman semua sekarang aku telah berjaya meningkatkan berat badan aku secara mendadak, mebulat aku rasa badan aku ni. Seluar dah sempit, tapi belum sampai tahap yang kritikal lagi. Seterusnya adalah langkah pencegahan dari teruk bertambah bulat. Setiap petang lepas office hour aku akan berjogging untuk mengeluarkan sedikit peluh (3 kali seminggu je), baru la terasa ringan sikit badan aku ni kalau tak memang aku rasa nak makan dan akan menjadi malas.

Ape yang aku nak update pun aku tak tau.

ok la next time aku update lagi yer...

(sapa2 leh bg cadangan dan pandangan untuk menguruskan badan yang lebih ideal)

Related Posts

Aku Gemok
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

1 comments:

Tulis comments
avatar
April 11, 2011 at 9:12 AM

gemok kew..hihi..ok ar tu..makan cukup namenya tu..

Reply