Tuesday, April 26, 2011

Apa Itu Club-AsteriaClub-Asteria adalah Program Perkongsian Keuntungan yang sebenar dimana keuntungan yang dihasilkan adalah daripada perniagaan yang jelas (real business) dan diuruskan oleh Andrea Lucas, seorang yang benar2 berkelayakan dengan pengalaman keseluruhan lebih 30 tahun. Beliau juga bekas Pengarah Bank Dunia. Maklumat lanjut boleh rujuk website syarikat. Bagaimana keuntungan diperolehi? Apabila anda mendaftar dan login, anda akan lihat banyak senarai pautan disertakan seperti Exclusive tools, business tools, success tools, training, coaching, opportunities, travel, shopping mall, remittances dan sebagainya. Keuntungan hasil dari jualan tersebut akan dikongsi bersama ahli Club-Asteria.

Apa itu Asterios?

Asterios adalah satu program seperti Points yang akan kita perolehi dengan pelbagai apabila menyertai program ini. Lebih banyak Asterios, lebih banyak keuntungan dari program ini.
Bagaimana nak Buat Duit? Ada 3 cara
Setiap minggu hari khamis, keuntungan keseluruhan Club-Asteria akan dibahagikan kepada setiap ahli dan lebih banyak asterios lebih banyak keuntungan diperolehi. Anda akan mendapat sehingga 10% bonus setiap minggu bergantung kepada keuntungan syarikat.

Dengan melakukan penajaan, anda boleh mendaftar sebagai Cth, jika anda taja 20 downline anda akan dapat $90 setiap bulan selain keuntungan mingguan diatas.
Cth, jika anda taja 10 silver dan 10 gold downline, maka anda akan dapat $45+$90=$135 setiap bulan.

Bagaimana menjana sehingga Bonus Mingguan tanpa menaja? Setiap minggu anda akan dapat sehingga 10% bonus daripada jumlah asterios anda. Daripada 10% tadi, 80% akan secara automatik kembali sebagai asterios (re-invest) dan 20% layak untuk dikeluarkan.

Contoh jika anda ada 1000 asterios terkumpul.
Minggu#1: Anda dapat 10% bonus mingguan atau 100 asterios. Daripada 100 asterios, 80% (80 asterios) akan dimasukkan semula dan ditambah dengan jumlah asterois yang sediada. Maka jumlah asterios terkini ialah 1080 asterios dan 20% daripada 100 asterios ($20) layak untuk dikeluarkan.

Minggu #2: Anda dapat lagi 10% bonus mingguan atau 108 asterios. 80% (86.4 asterios) akan dimasukkan semula menjadi jumlah asterios terkini 1166.4 asterios dan 20% daripada 108 asterios ($21.6) layak untuk dikeluarkan.
Process ini akan berulang setiap minggu sehingga jumlah Asterios anda maksima 20,000 dan anda layak mendapat bonus mingguan sehingga $400 (rm1320) atau rm5,280 sebulan tertakluk kepada peratusan mingguan diterima dan sehingga mana syarikat terus wujud atau tertakluk kepada perubahan.

Ingin mengetahui lebih lanjut boleh menghubungi saya melalui email afifsamshuri@gmail.com.

Jom Join Saya Sama Kita Tempuhi Zaman Serba Mencabar ini.

Klik Sini Untuk Mendaftar


Related Posts

Apa Itu Club-Asteria
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

1 comments:

Tulis comments
avatar
April 26, 2011 at 10:18 PM

hmm boleh ke dapat untung...
jom baca dan komen entry terbaru when everybody talk about him..me??

Reply