Wednesday, May 11, 2011

Pekaian Yang Di Pakai Oleh Rasulullah


Cop Mohor Islam


Setelah 36 jam tidak dapat melelapkan mata dek kerana membantu team ofis yang lain membuat tender untuk kampung wifi, akhirnya berjaya juga kami semua menghantar kesemua 25 kota yang mengandungi 160 file tender...

Hari ni aku nak kongsi sesuatu yang boleh membuatkan kita semua rasa teruja, sebab aku cakap macam tu? Sebab aku nak share kat kawan2 blogger sekalian beberapa gambar yang jarang di temui ( kalau search kat google ada je kot ). Gambar yang aku nak share ni gambar Pakaian Rasulullah S.A.W.


Capal Rasulullah


Sarban Rasulullah

Busur Panah


Sungguh pun Rasulullah sudah lama meninggalkan kita semua. Tapi ajaran dan agama Islam yang di bawa oleh Baginda akan kekal abadi sehingga akhir hayat.





Related Posts

Pekaian Yang Di Pakai Oleh Rasulullah
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

1 comments:

Tulis comments
avatar
May 11, 2011 at 11:31 PM

info yang berguna ! baru tau .. (n_n)

Reply