Sunday, June 26, 2011

Kenali Mereka Seorang Blogger

Kali ni aku nak buat sesuatu yang lain dari yang lain la. Aku nk mengenali blogger2 yang popular atau pun tak popular kat Tanah Melayu ni.

Mungkin lambat untuk aku buat mcm ni. Tapi rasa aku tak salah kot aku buat mcm ni, boleh membantu kepada rakan2 blogger yang baru menceburi bidang penulisan di blog ini.

InsyaAllah aku akan post entry "Kenali Mereka Seorang Blogger". Ramai blogger yang da terkenal kat Tanah Melayu ni.

Tujuan aku buat mcm ni bukan untuk menjadi popular tapi aku nak mengenali blogger2 dengan lebih dekat lagi. Bak kata orang tua2 "Tak Kenal Maka Tak Cinta". Hahaha...

Kepada blogger2 di Tanah Melayu, sila2 lah untuk berkongsi cerita dengan aku untuk aku mengenali korang semua..

p/s : mudah-mudahan kali nie berjaya.

Related Posts

Kenali Mereka Seorang Blogger
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

2 comments

Tulis comments
avatar
June 29, 2011 at 5:48 PM

ye aku salah sorangnye kan..hahaha

Reply
avatar
June 29, 2011 at 5:53 PM

Tanah Borneo tak boleh lah ni kan?...salam bblogging k

Reply