Wednesday, July 27, 2011

Malaysia VS Singapura


Wow...sudah lama rasanya aku tidak mengupdate blog aku ni, disebabkan oleh kesikan bekerja. Tapikan esok merupakan hari penentuan untuk Harimau Malaya untuk ke Pusingan Kelayakan ke-3.

Harimau Malaya Vs Singapura. Aku mendokong harapan yang tinggi kepada semua Pemain Harimau Malaya untuk bangkit membenam Singa di laman sendiri.

Skuad Harimau Malaya 1986 yang diketuai oleh
ahmad Yusuf


HIDUP HARIMAU MALAYA!!!

Skuad Harimau Malaya 2011 yang di ketuai oleh
Syafiq Rahim

Jom kita sama-sama menyaksikan kehebatan yang bakal ditunjukkan Harimau Malaya. Ayuh kita!!!



Thursday, July 14, 2011

Terminal 3 Dubai

Kalau korang semua nak tahu Terminal 3 di Dubai ini merupakan Airport la. Tapi design dan reka bentuknya sungguh menakjubkan. Hiasan dalaman pun cantik. Jom layan gambar2 di sekitar Terminal 3 Dubai ini.

Siyes tempat nk check in dia pun tersusun rapi...


yang ini aku nengok dah macam mesin jogging Takasi
ma da...


yang ini siap ada pool lagi..memang sempoi la..

Sungguh canggih teknologi zaman sekarang nie..

Saturday, July 9, 2011

Mereka Ini Gila!!!

Aku menjadi hairan dengan sesetengah perangai manusia yang suke buat sesuatu yang bakal menyusahkan diri mereka. Mereka sanggup buat kerja2 yang gila dan boleh membahayakan nyawa mereka sendiri.

Jom kita layan beberape keping gambar yang di kirim oleh seorang kawan aku ni.


Hairan dan menjadi tanda tanye.

p/s : jangan la korang buat mcm nie. Bahaya dan membayakan..