Thursday, July 14, 2011

Terminal 3 Dubai

Kalau korang semua nak tahu Terminal 3 di Dubai ini merupakan Airport la. Tapi design dan reka bentuknya sungguh menakjubkan. Hiasan dalaman pun cantik. Jom layan gambar2 di sekitar Terminal 3 Dubai ini.

Siyes tempat nk check in dia pun tersusun rapi...


yang ini aku nengok dah macam mesin jogging Takasi
ma da...


yang ini siap ada pool lagi..memang sempoi la..

Sungguh canggih teknologi zaman sekarang nie..

Related Posts

Terminal 3 Dubai
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

8 comments

Tulis comments
avatar
July 15, 2011 at 12:46 AM

kalau la menatang bi ade kat malaysia.....

Reply
avatar
July 15, 2011 at 1:52 AM

pergh..cantik.. nama pun dubai kan.. hehehe

Reply
avatar
July 16, 2011 at 12:34 PM

Biasalah negara kaya..cam tulah pasarananya!!

Reply
avatar
July 16, 2011 at 5:27 PM

serious maju !!! hartanah di sana trmahal di dunia !! if g umrah naik Emirate..bleh lah transit kat dubai.
p/s : cik afif, buat majlis senyap2 yee.
hehe=p congrat !!!! lgkah bendul ni.

Reply
avatar
July 17, 2011 at 6:03 PM

sgt maju dan cantik...folowed awk already...singgah la to my blog if, only if u want to step by.. :)

Reply