Saturday, October 29, 2011

Aku Nak Femes


Hari ni aku nak merepek kerana kepenatan yang tahap yang melampaui batas-batas seorang blogger yang tak berape nak tegar mcm aku ni. Aku sekarang berada di perantaun di negeri sendiri Johor Darul Ta'zim. Tapi tak boleh balik ke kampung halaman sebab atas dasar kerja yang sangat-sangat penting, mengalahkan Perdana Menteri Malaysia la katakan.

Sebenarnye aku nak bagi tahu yang aku suruh korang semua datang ke blog aku yang tak seberapa ni. Tinggal-tinggalkan komen yang bernas lagi nanas korang tu.

Lagi satu ikhlaskan diri korang klik-klik kat iklan-iklan yang ada tu. Aku nak jadi "FEMES" macam blogger-blogger yang ada ni. Boleh tak?

p/s : dah tak tau nk update apakan macam ni la jadinya.

Singgah Sini Sekali

MAS AIRLINE
KAU CANTIK?
JOGET LAMBAK
KERETA MEWAH?
OLYMPUS LAGI
NESCAFE TARIK

Related Posts

Aku Nak Femes
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

8 comments

Tulis comments
avatar
October 29, 2011 at 12:56 AM

eekekkee
mimi dtg tinggalkan komen yg bernas gileee ni

hehhee


terus blogging ye!

Reply
avatar
October 29, 2011 at 1:09 AM

kalau penat.. take a break je dulu

Reply
avatar
October 29, 2011 at 1:46 AM

aku singgah tinggalkan komen yg bernas dan nanas...haha!

Reply
avatar
October 29, 2011 at 2:01 AM

hehehe...nanas sedap di makan bile cecah asam...hehehe

Reply
avatar
October 29, 2011 at 5:19 PM

semua org nak jadi femes .. engkau .. aku.. semuanya mauk jadi femes dan dpt duit berlambak lambak ...

Reply
avatar
October 29, 2011 at 7:47 PM

sesekali buleh jer nak apdet sebegini :) besh jgak baca random post nih :)

asyik yg berinformasiiii jer naik pening gak kekadang

Reply
avatar
October 29, 2011 at 8:09 PM

betul tu...

aku sokong seratus percen...hehehe

Reply
avatar
October 30, 2011 at 12:50 AM

Aku pom nak sampaikan komen bernas jugak la..haha3

Reply