Thursday, November 10, 2011

Header Baru PeNgembara


Apa kata korang berkenaan dengan header baru PeNgembara? Aku nak korang semua komen sikit leh x?

Kutukan membina diterima pakai untuk masa hadapan. hehehe


Apa kata Korang? Kalau korang suke korang like dan komen ye.


Related Posts

Header Baru PeNgembara
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

10 comments

Tulis comments
avatar
November 10, 2011 at 1:21 AM

ok...nice..kalau tambah background sikit ok tak?

Reply
avatar
November 10, 2011 at 1:30 AM

Tula dye...

Memang nk tmbh...tapi idea lom datang...so mcm tu la dulu nampaknye...

Tq for the comment...:)

Reply
avatar
November 10, 2011 at 1:37 AM

header transparent rsanya ok cket
:)

Reply
avatar
November 10, 2011 at 1:39 AM

Pena Milikku

Ni Transperen je...masih dalam sesi pembelajaran...

:)

TQ For Visiting PeNgembara

Reply
avatar
November 10, 2011 at 12:20 PM

Cik Oshin...

Tq Tq Tq...

Baru Belajar niee...lom pandai lagi nie...hehehe

Reply
avatar
November 10, 2011 at 3:43 PM

buleh lagi gempak ni! coba lagi....huhu~

Reply
avatar
November 10, 2011 at 8:22 PM

tulisan pengembara tuh dh ok... but background picture letak byk2 lagi laa... byk ruang kosong boleh diisi mcm2 gambar lg tuh... ;)

Reply
avatar
November 10, 2011 at 11:10 PM

ok tuh simple je tp cupcup ko mak oi... :)

Reply
avatar
November 11, 2011 at 12:40 AM

tambah background utk mesej pengembara tu
macam gambar road sign ke gambar tempat2 yang dah gi ke
okeh

Reply